top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverErik Van Linden

Samenwerken via Exact Online

Ons kantoor werkt met de beste boekhoudsoftware die er momenteel beschikbaar is: Exact Online.

Exact Online werkt via cloud accounting. Geen zorgen over back-ups en updates. Wat niet alleen ons leven beter maakt maar ook dat van onze klanten.


Iedere klant kan immers inzage krijgen in zijn boekhouden, tot en met ieder document waar de boeking op gebaseerd is. Je hebt de boekhouding, facturen, uittreksels, gegevens van klanten en leveranciers en andere documenten altijd beschikbaar, 24 op 24 en 7 op 7, zowel op computer, tablet of smartphone.


Zo helpen we jou om de boekhouding te digitaliseren, we helpen je eventueel om zelf digitaal correcte facturen te maken en om dus kosten en tijd uit te sparen. Bovendien heb je altijd een up-to-date inzicht in de boekhouding en weet je precies hoeveel facturen er nog ontvangen of betaald moeten worden. Onbetaalde klantenfacturen maan je éénvoudig aan met een druk op de knop.

Gedaan met stress, deadlines en hopen papier.


Wij krijgen dan weer de boekhouding gespreid binnen en kunnen kwaliteitsvoller werken en beter advies geven om onze klanten te helpen.


Uiteindelijker zal de boekhouding ook correcter zijn: geen ontbrekende facturen waar geen btw op afgetrokken kan worden en een duidelijker zicht op huidige cijfers.


Meer informatie vind je in deze videos:

Hoe kan dit mij als onderneming helpen?: https://soapbox.wistia.com/videos/utnkTkRfpH

Hoe moet ik mijn codes activeren?: https://soapbox.wistia.com/videos/7rf0R6VjnP


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interestvoet rekening courant debet 2021

De interestvoet op de rekening courant debet over inkomstenjaar 2021 bedraagt 6,48% Publicatie Belgisch Staatsblad: https://www.ejustice.just.fgov.be/eli/besluit/2022/02/06/2022020247/staatsblad

留言


bottom of page